• Mohamed Badaou

Maar hoe zit het met de vaders?

Goed gespot.

Zwanger worden vereist twee mensen, en 50% van alle stellen die bij vruchtbaarheidsklinieken komen, gaan omdat de man kwesties met zijn sperma heeft. Zwanger worden is geen vrouwenkwestie, het is een koppel kwestie. Dat gezegd hebbende, uitzoeken of en wanneer je een baby wilt gaan krijgen is iets dat helaas nog steeds meer effect heeft op het leven van vrouwen.

Bij Grip verkopen we niet alleen vruchtbaarheidstesten, maar bouwen we ook een gemeenschap van vrouwen diejouw situatie en wat voor soort vragen jij hebt begrijpt. In onze besloten chatgroep zijn er discussies over bijvoorbeeld wanneer het het juiste moment is om je baas te vertellen dat je probeert zwanger te worden, of hoe je je partner kunt laten begrijpen dat je echt liever eerst op wereldreis wilt voordat je zelfs ook maar denkt aan kinderen.

Als je partner ook getest wil worden, dan raden we de YoSperm testkit aan. Dit is een door de Europese Unie goedgekeurde doe-het-zelf spermatest kit, waarmee je zowel de hoeveelheid als beweeglijkheid van het sperma van je partner kunt controleren.

Happy testing!


Thank you for joining the Grip community.

Grip Fertility tests are intended exclusively for wellness monitoring. The tests are not to be used for diagnosis or to replace a consultation with a doctor. 

Grip logo.png

Get Grip.